Quiz
01
00
03
04
05
02


I dette sære år, hvor store fester med dans ikke kan lade sig gøre, grundet Covid 19, tilbyder vi en musikquiz til at underholde jeres medarbejdere.

Vi har afholdt musikquizzer gennem 13 år. På cafeer i København, på flere Roskilde Festivaler, til private fester og til firmaarrangementer, Se vores portefølje her

Ved en musikquiz deles man op i hold af ca. fem personer. Hvert hold får et svarark, og så spiller vi musik og stiller spørgsmål til musikken.

Det er en festlig måde at være sammen på, konkurrencementaliteten kommer hurtigt frem, når kollegaer kæmper mod hinanden på et kærligt plan.

Vi tilrettelægger hver quiz ud fra de folk, vi skal quizze. Det gælder f.eks. sværhedsgrad, relevante musikperioder og virksomhedens profil.

Når alle spørgsmål er stillet indsamles svarark. Vi retter og vender tilbage med et vinderhold. Præmien sørger virksomheden for.


Selve quizzen varer 30-40 minutter, herefter er der tyve minutters pause, mens vi retter svarark, og derefter ti minutter til kåring af vinderne. Quizzen kan udvides med flere runder, hvis dette ønskes.


Honorar for en standardquiz med én runde er 6500 kr.

Ved forsamlinger over 100 deltagere må påregnes en ekstraudgift til AV udstyr, hvis ikke dette haves in house.

Hent en PDF til dit festudvalg her

 


Morskaberne

Bakketoppen 10
3450 Allerød